Förnyelse och trailer för Star Trek: Picard

Vi kommer att få se mycket mer av Jean-Luc Picard. Samtidigt som säsong två-trailern landar så förnyas Star Trek: Picard för en tredje säsong.

I den nya trailern för säsong två av Star Trek-spinoffen får vi en första kort glimt av The Borg Queen, borgernas drottning. Annie Wersching (Runaways) kommer att ha en återkommande roll som den ökända Star Trek-karaktären som först introducerades i Star Trek: First Contact 1996.

”Det enda sättet att hela framtiden är att gå tillbaka och reparera det förflutna”, säger kapten Jean-Luc Picard (Patrick Stewart) till sin lojala besättning, innan de kopplar upp sig till borgernas drottning och reser tillbaka i tiden till 2020-talet och ett auktoritärt samhälle på planeten jorden.

En annan för Jean-Luc Picard, besvärlig karaktär är trickstern Q. John de Lancie repriserar rollen.

Av den nya trailern framgår också att säsong två har premiär på ett ännu inte annonserat datum i februari. Enligt TVLine är det också redan klart att det blir en tredje säsong av Picard-serien.

Star Trek: Picard är numera en Paramount+-serie hemma i USA. I Sverige och resten av världen hittas sci fi-serien hos Amazon Prime.