Trailer: Säsong tre om spionerna i Slow Horses

Apple TV+ har släppt trailern för säsong tre av sitt populära spiondrama Slow Horses. Gary Oldman och kompani är tillbaka den 29 november.

Gary Oldman spelar Jackson Lamb, en briljant men hetlevrad ledare för en dyskfunktionell grupp agenter som dumpats i den brittiska spionorganisationen MI5:s så kallade Slough House. De ”långsamma hästarna” som placerats där har gjort misstag i tjänsten som förstört deras karriärer.

I säsong tre hotar en romantisk förbindelse i Istanbul att exponera en nedgrävd MI5-hemlighet i London. Jackson Lamb och hans team dras in i en konspiration som hotar inte bara Slough House utan hela MI5.

Förutom Oscarsbelönade Gary Oldman i huvudrollen så bidrar Kristin Scott Thomas med tyngd som MI5-chefen Diana Taverner. Den tredje personen som ges särskild uppmärksamhet i den nysläppta trailern är Jack Lowden som River Cartwright. Cartwright erbjuds att börja om på ny kula, men det visar sig följa med vissa villkor.

Spiondramat är baserat på den brittiska thrillerförfattaren Mick Herrons bokserie Slough House. Den första säsongen var byggd på den första romanen Slow Horses, den andra är inspirerad av Dead Lions och den tredje av Real Tigers.

Titeln till trots rullar historien om det dysfunktionella spiongänget på i snabbare takt än de flesta streamingserier brukar göra. Den första säsongen hade premiär i april förra året och Slow Horses är mindre än två år senare framme vid säsong tre. Den 29 november släpps de två första av den nya säsongens totalt sex avsnitt. En fjärde säsong är redan beställd av Apple TV+.