Trailer: Brutala mord att utreda när Reacher återvänder

Jack Reacher återupptar kontakten med gamla vänner från armén i trailern för säsong två. Den 15 december är actionserien Reacher åter på Amazon Prime Video.

Lee Child är pseudonym för den brittiska författaren Jim Grant. Han skapade karaktären Jack Reacher som tidigare gestaltats av Tom Cruise i två biofilmer. I tv-serien, som Lee Child själv är med och producerar, är det Alan Ritchson (Titans) som syns i rollen som den storvuxna arméveteranen Jack Reacher.

Den första säsongen av Reacher baserades på den första Jack Reacher-romanen, The Killing Floor från 1997. Den andra säsongen har den elfte boken Bad Luck And Trouble som förlaga.

Säsong två inleds med att Jack Reacher får ett kodat meddelande om att medlemmar i hans tidigare militärförband blir brutalt mördade en efter en. Reacher återupptar kontakten med tre gamla armévänner för att utreda morden och tillsammans börjar de pussla ihop bitarna. Insatserna blir allt högre och frågan väcks vem som har svikit dem och vem som står på tur att dö.

Det nya hotet och de gamla vännerna presenteras i den nysläppta trailern för säsong två.

Amazon Prime Video inleder den nya säsongen av Reacher med tre avsnitt på en gång den 15 december. Därefter släpps ett avsnitt i taget.