Klart för tredje säsong av The Bear

Det enda som är överraskande är att det tog så lång tid, men nu har kritikerfavoriten The Bear förnyats för en tredje säsong. Nästa år får vi veta hur det går för Carmys nya finkrog.

Jeremy Allen White spelar den talangfulla kocken Carmen “Carmy” Berzatto som i den första säsongen lämnat fine dining-världen för att återvända hem till Chicago och ta över familjens smörgåsrestaurang efter att hans bror begått självmord.

I säsong två av dramakomedin så tar Carmy och hans personal den nedgångna restaurangen och med blod, svett och tårar transformerar de smörgåssyltan till en finkrog. Den andra säsongen ger också mer utrymme för personerna runt Carmy som alla gör sina egna personliga resor där de tvingas konfronteras med sina förflutna när de ska besluta vilka de vill vara i framtiden. Det inkluderar inte minst Ayo Edebiris Sydney Adamu och Ebon Moss-Bachrachs cousin Richie.

Var handlingen i The Bear tar vägen i säsong tre återstår att se, någon synopsis har ännu inte presenterats.

Den mångfaldigt Emmy-nominerade FX-serien hade premiär i juni 2022. Säsong två följde i juni 2023, så en ny sommarpremiär 2024 borde vara att vänta om nu inte strejkerna som lamslagit Hollywood fördröjt produktionen.

The Bear är en FX-serie som i USA kan streamas hos Hulu. I Sverige är det Disney+ som gäller för The Bear, och hittills har svenska tittare får vänta lite längre på premiären.