Trailer och förnyelse för Servant

Först landade trailern för den tredje säsongen av Servant. Sedan blev det klart att det blir även en fjärde säsong av M Night Shyamalans Apple-serie.

Toby Kebbell och Lauren Ambrose spelar Philadelphia-paret Sean och Dorothy Turner som efter en tragedi öppnar dörren och släpper in en mystisk kraft i sitt hem. Nell Tiger Free och Rupert Grint medverkar också i säsong tre, tillsammans med nykomlingen Sunita Mani.

När den tredje säsongen av den psykologiska thrillerserien inleds har det gått tre månader sedan vi senast mötte familjen Turner och det mesta tycks ha återgått till det normala. Dorothy och Sean sköter om bebisen Jericho, Julian har en ny flickvän och Leanne har återvänt till sin bostad. Med en sekt lurandes i närheten och misstänkta personer i parken intill gör Leanne allt hon kan för att känna sig säker – vilket leder till mer kaos för familjen Turner, När Sean börjar förlita sig på Leannes krafter börjar Dorothy känner sig allt mer hotad och blir orolig för Jerichos säkerhet. Medan Turners kämpar för att hålla familjen intakt måste de hantera konsekvenserna av Jerichos återkomst. “Var försiktig med vad du önskar dig”, är den avslutande meningen i synopsis för säsong tre.

Det är fortfarande över en månad kvar innan premiären av säsong tre den 21 januari, men det är redan klart att M Night Shyamalan får chansen att avsluta berättelsen med en fjärde och sista säsong – precis som han hoppats på.