Trailer: Sjärntrion i nytt mordmysterium

Dags för stjärntrion Steve Martin, Martin Short och Selena Gomez att lösa ett nytt mordfall i sin fastighet. Only Murders in the Building är åter den 28 juni.

Veterankomikerna Steve Martin och Martin Short har tillsammans med den betydligt yngre artisten Selena Gomez gjort Only Murders in the Building till en hit för den Disney-ägda streamingtjänsten Hulu.

En ny trailer har släppts inför den 28 juni då den udda trion återigen förenas i fascinationen för true crime. Två avsnitt släpps på premiärdagen. I Sverige kan serien följas på Disney+.

I säsong två försöker granntrion ånyo att använda sina true crime-kunskaper för att lösa ett mordmysterium och dokumenterar dessutom sin amatörutredning i en något osammanhängande podcast.

Efter Bunny Folgers chockerande död så gör Charles (Steve Martin), Oliver (Martin Short) och Mabel (Selena Gomez) allt för att avslöja mördaren, bland annat genom att närvara vid en minnesgudstjänst.

Tre olyckliga komplikationer uppstår; De tre blir själva officiellt misstänkta för inblandning i mordet på Bunny, de hängs ut i en konkurrerande podcast och de måste hantera ett gäng New York-grannar som alla tror att de tre är skyldiga till mord.