Augustipremiär för Only Murders … och Meryl Streep

Only Murders in the Building börjar bli en sommartradition. Den 8 augusti är det true crime-fixerade gänget tillbaka. I den tredje säsongen med självaste Meryl Streep i släptåg.

Veterankomikerna Steve Martin och Martin Short har tillsammans med den betydligt yngre artisten och skådespelaren Selena Gomez gjort komediserien Only Murders in the Building till en hit. De spelar en udda trio som förenas i fascinationen för true crime. Tillsammans använder de sina amatörkunskaper för att lösa brott och dokumenterar dessutom sina utredningar i en något osammanhängande podcast.

Serien har också gjort sig känd för sina gästskådespelare. Cara Delevingne, Tina Fey, Amy Schumer och Shirley MacLaine har passerat revy. Ant-man-sjärnan Paul Rudd och Andrea Martin (Great News) har också varit med förut och repriserar sina roller i säsong tre. Stjärnglansen ökar ännu mer med Jesse Williams (Grey’s Anatomy), Ashley Park (Emily in Paris) och trefaldigt Oscarsbelönade Meryl Streep.

En teaser om finbesöket släpptes i mars.

I finalen av säsong två gjorde serien ett hopp ett år framåt i tiden, och såg Ben Gilroy (Rudd) kollapsa på teaterscenen. Det bäddar för ännu en amatörutredning av våra true crime-vänner.

Liksom den första säsongen har den tredje säsongen av Only Murders in the Building streamingpremiär i augusti (där emellan junipremiär). Den 8 augusti sker starten på Hulu i USA och i anslutning på Disney+ i Sverige.