Hollywood nästa för trion i Only Murders in the Building

Stjärnorna fortsätter att stå på rad för att gästa Only Murders in the Building. I en teaser presenteras både alla de kända namnen och premiärdatum för säsong fyra.

Veterankomikerna Steve Martin och Martin Short har tillsammans med artisten och skådespelaren Selena Gomez gjort komediserien Only Murders in the Building till en hit. De spelar Charles, Oliver och Mabel, en udda trio som förenas i fascinationen för true crime.

Snart är trion tillbaka och de har Meryl Streep med sig även denna säsong som Loretta. Michael Cyril Creighton är också åter som Howard och färska Oscarsvinnaren Da’Vine Joy Randolph repriserar sin roll som detektiven Dee Williams.

På gästlistan står även Eugene Levy, Eva Longoria, Zach Galifianakis, Molly Shannon, Kumail Nanjiani, Melissa McCarthy, Richard Kind och säkert ännu fler.

Säsongens första trailer avslöjar också att Only Murders in the Building är tillbaka den 27 augusti på den amerikanska streamingtjänsten Hulu. I Sverige är det Disney+ som gäller, troligen i direkt anslutning.

I säsong fyra brottas amatörtrion med de chockerande händelserna i slutet av säsong tre runt Charles. Deras utredning leder dem hela vägen till Los Angeles, där en Hollywood-studio förbereder en film om deras podcast. När de skyndar sig tillbaka till New York hamnar de på en ännu mer episk resa, när de korsar sin egen byggnads innegård.