Selena Gomez i Steve Martins komedi

True crime men i komediform. Selana Gomez ska spela mot Steve Martin i komediserien Only Murders In The Building som också skapats av humorlegendaren.

Selena Gomez slog igenom i Disney-serien Magi på Waverly Place, men har sedan serien avslutades 2012 fokuserat på karriären som popstjärna samt synts i ett antal långfilmer. Hon har dock behållit en fot i tv-branschen som en av de exekutiva producenterna bakom Netflix hitserie 13 Reasons Why. Gomez är också högaktuell med det socialt distanserade matprogrammet Selena + Chef som har premiär den 13 augusti på HBO Max.

75-årige Steve Martin har en lång och framgångsrik filmkarriär bakom sig. Senast han skapade och medverkade i en hel tv-serie var i Domestic Life 1984. På senare år har Steve Martin ägnat sig mest åt manusförfattande och en och annan komedispecial, senast på Netflix för två sedan ihop med radarpartnern Martin Short som har den tredje huvudrollen i den nya komediserien.

Steve Martin har skapat och skrivit manus till Only Murders In The Building ihop med Grace and Frankie-producenten John Hoffman. Serien följer tre personer i New York som alla är fascinerade av true crime och av att själva lösa brott, men begränsar sitt detektivarbete till mord i sin egen fastighet.

De tre huvudrollsinnehavarna Martin, Short och Gomez har sällskap av John Hoffman och This is Us-skaparen Dan Fogelman som exekutiva producenter för komediserien som redan är beställd i sin helhet av den amerikanska streamingtjänsten Hulu.