Trailer: Ny tidsera avhandlas i Schmigadoon!

Melissa och Josh förflyttas till 1960-talet när musikalsatiren Schmigadoon! återkommer med en andra säsong. Nästan alla skådespelarna har därför också fått nya roller.

I Schmigadoon! spelar Cecily Strong och Keegan-Michael Key Melissa och Josh. I den första säsongen var paret på en resa avsedd att väcka liv i deras förhållande när de vandrade rakt in i en magisk stad, där alla agerade som vore de i en musikal från 1940-talet. Det visade sig att duon inte kunde lämna platsen förrän de hittat äkta kärlek.

I trailern för säsong två har Josh och Melissa återvänt till den riktiga världen och kämpar med att känna samma tillfredsställelse som under deras korta stund i Schmigadoon. De ger sig iväg tillbaka till skogen, där de först trädde in i den magiska musikvärlden, i en förhoppning om att kunna återvända till Schmigadoon. I stället transporteras de till Schmicago och en era präglad av musikaler från 1960- och 1970-talet.

Den andra säsongen kommer att bjuda på nyskriven originalmusik av showrunner Cinco Paul. Utöver Cecily Strong och Keegan-Michael Key återvänder även Ariana DeBose, Martin Short, Dove Cameron, Jaime Camil, Kristin Chenoweth, Alan Cumming, Ann Harada, Jane Krakowski och Aaron Tveit. Dessutom förstärks ensemblen av Tituss Burgess och Patrick Page.

De första två av totalt sex avsnitt anländer till Apple TV+ den 5 april.