Trailer: Minx back in business

Många räknade ut oss, säger Doug i en metakommentar i trailern för säsong två av Minx. Serien om det första erotiska magasinet med nakna män har fått en andra chans hos Starz.

Den andra säsongen var nästan färdig när HBO Max började skära i kostnaderna och la ned Minx. Kabelkanalen Starz klev i januari in och räddade serien. Därför blir kommentaren från Jake Johnsons Doug dubbeltydig när han i den nysläppta trailern säger: “Många räknade ut oss. Men vi är tillbaka och bättre än någonsin!”

Ophelia Lovibond (Elementary) och Jake Johnson (New Girl) har de ledande rollerna i komediserien som utspelar sig i Los Angels på 1970-talet.

Lovibond spelar Joyce, en ung feminist och journalist som slagit sig ihop med den halvskumma publicisten Doug (Johnson). Tillsammans driver de det första erotiska magasinet ämnat för kvinnor. I säsong två börjar det hårda arbetet betala sig och Minx-gänget beträder i trailern den röda mattan.

Den 21 juli är det premiär i USA för säsong två. Streamingtjänsten Starzplay finns i Sverige och Starz-serier ingår även i Viaplays katalog.