Trailer: Kurt och Wyatt Russell i Monarch: Legacy of Monsters

Monarch: Legacy of Monsters är serien där Kurt Russell delar karaktär med sonen Wyatt. Apple TV+ har släppt en actionpackad trailer för monsterserien med Godzilla inför premiären den 17 november. 

Monarch: Legacy of Monsters ingår i bolaget Legendarys så kallade Monsterverse som är en franchise och ett fiktivt universum byggt kring en rad monsterfilmer med Godzilla och King Kong som de centrala karaktärerna och där nästa film heter Godzilla x Kong: The New Empire.

Legendary tar nu de monstruösa varelserna till tv-skärmarna ihop med Apple TV+ i en sci fi-serie om den mystiska organisationen Monarch som spårar upp monster i de populära Godzilla- och King Kong-filmerna. 

Monsterserien inleds på Apple TV+ med två avsnitt den 17 november. Fansen på New York Comic Con fick se den officiella trailern först.

Enligt Apples PR-avdelning ska serien ”följa på slaget mellan Godzilla och de titaner som jämnade San Francisco med marken och gav den chockerande nya insikten att monstren finns på riktigt. Serien kommer också att följa två syskon som går i sin fars fotspår för att utforska familjens kopplingar till den hemliga organisationen känd som Monarch.”

Olika ledtrådar leder dem till en värld av monster och i slutändan till militärofficer Lee Shaw, karaktären som spelas av Kurt och Wyatt Russell i olika tidslinjer. Med hjälp av far och son hoppar serien mellan 1950-talet och ett halvt sekel senare då Monarch är hotat av vad Shaw vet. 

I andra roller syns Anna Sawai, Kiersey Clemons, Ren Watabe, Mari Yamamoto, Anders Holm, Joe Tippett och Elisa Lasowski.