Trailer: Kapplöpning till Mars i säsong 3

I den alternativa rymdhistorien pågår en kapplöpning till Mars. Apple TV+ har släppt trailern för säsong tre av Joel Kinnaman-ledda For All Mankind. 

Den första säsongen av For All Mankind utspelade sig på 1970-talet då Nasa och rymdprogram fortfarande var högt prioriterade. I den andra säsongen hoppade handlingen fram till 1980-talets kall krig och militariseringen av Nasa.

När den tredje säsongen inleds är året 1992 och fokus ligger på kapplöpningen till Mars, inte bara mellan USA och Sovjetunionen utan också ytterligare en oväntad privat aktör. Huvudkaraktärernas ambitioner hamnar i konflikt med varandra och deras lojalitet testas, vilket skapar en tryckkokare som växer mot ett klimax.

Joel Kinnaman som Ed Balwin.

Joel Kinnaman återvänder som Apollo-astronauten Ed Baldwin som tävlar mot sin gamle vän Danielle Pool (Krys Marshall) om att få leda uppdraget till Mars.

Återvänder gör även Shantel VanSanten, Jodi Balfour, Sonya Walger, Krys Marshall, Cynthy Wu, Casey Johnson, Coral Peña och Wrenn Schmidt. Däremot inte Sarah Jones och Michael Dorman. Tomrummet efter de två fylls av Edi Gathegi (The Blacklist) som spelar den nya karaktären Dev Ayesa, en karismatisk visionär som siktar mot stjärnorna.

Säsong tre av For All Mankind består av tio avsnitt och har premiär på Apple TV+ den 10 juni.