Reboot av True Lies beställd som serie

Arnold Schwarzenegger och Jamie Lee Curtis gjorde True Lies till en kassasuccé. I tv-serien spelas makarna av Steve Howey och Ginger Gonzaga.

James Cameron regisserade actionkomedin från 1994 där Arnold Scharwenegger spelar Harry som jobbar för en hemlig byrå som har som mål att stoppa terrorister allt medan hans fru, spelad av Jamie Lee Curtis, tror att han är en vanlig datorförsäljare. 

Filmversionen av True Lies.

I tv-bearbetningen av True Lies spelar Ginger Gonzaga den uttråkade förorthustrun som blir chockad när hon upptäcker att hennes intetsägande datakonsult till make är en skicklig international spion. Maken Harry spelas i tv-serien av Steve Howey.

Därifrån katapultas de äkta makarna till ett äventyrligt och farligt liv när Helen blir värvad att arbeta ihop med Harry för att rädda världen. Samtidigt som de två försöker blåsa liv i sitt passionslösa äktenskap.

CBS har beställt serien från Matt Nix (Burn Notice).

I rollistan finns även Erica Hernandez (Power Book II: Ghost), Omar Miler (Ballers), Mike O’Gorman (Vice Principals), Annabella Didion (Outer Banks) och Lucas Jaye (Fuller House).