Trailer: Hand of God

Är domaren Pernell Harris galen eller inte? Kring den frågan kretsar trailern för den nya Amazon-serien Hand of God med Ron Perlman och Dana Delany. 

Hand of God

Transparent blev Amazon Studios första stora hit. I höst har den amerikanska onlinejätten flera nya spännande tv-produktioner på gång. Först på tur står Hand of God, vars hela första säsong släpps Netflix-style den 4 september.

Ron Perlman slog igenom i tv-serien Skönheten och odjuret och kommer närmast från rollen som gängledare i Sons of Anarchy. I det psykologiska dramat Hand of God spelar han Pernell Harris, en domare som står på randen till ett sammanbrott efter att hans son försökt att ta livet av sig. Det får den moraliskt korrupte domaren att starta en juridisk vendetta. Frågan är om Harris är galen eller om det är Gud som talar till honom. Dana Delany (Body of Proof) spelar hans mer jordnära fru Crystal Harris.

Serien är skapad av Ben Watkins (Burn Notice). Hans nära samarbete med regissören Marc Forster (Monster’s Ball, Finding Neverland) innebär tv-debut för den senare.

Om serien hittar vägen till en svensk streamingtjänst återstår fortfarande att se.