Trailer: Stallone i maffiadrama

Yellowstone-skaparen Taylor Sheridan rullar ut serier på löpande band. Nu finns trailern för maffiadramat Tulsa King med Sylvester Stallone. 

Sylvester Stallone spelar maffialedaren Dwight “The General” Manfredi, som efter 25 år i fängelse blir förvisad av sin boss att starta verksamhet i Tulsa, Oklahoma. När han inser att hans maffiafamilj kanske inte har hans bästa för ögonen så bygger Dwight sakta men säkert sitt egen ”besättning” utifrån ett gäng osannolika karaktärer. De hjälper honom att etablera ett nytt kriminellt imperium på en plats som för honom lika gärna skulle ha kunnat vara på en annan planet. 

Dana Delany (Body of Proof) spelar Margaret, en rik och inflytelserik ägare av en vidsträckt hästgård och ett djurreservat. Margaret beskrivs ha en formidabel närvaro och är förvaltare av Annie Oakley Society.

Medverkar gör även Andrea Savage, Max Casella, Martin Starr, Domenick Lombardozzi, Vincent Piazza, Jay Will, A.C. Peterson och Garrett Hedlund.

Taylor Sheridan har skapat maffiadramat ihop med Terence Winter (Boardwalk Empire). Den senare fungerar även som seriens showrunner.

De två första avsnitten av Tulsa King kommer till Paramount+ i USA den 13 november. Om Paramount+ tänker dra igång maffiaserien i direkt anslutning i Sverige har ännu inte kommunicerats.