Fem år har gått i Heroes: Reborn

Claire är död, men många av de andra hjältarna återvänder i Heroes: Reborn. Miniserien tar vid fem år efter den historia som berättades i Heroes.

Science fiction-dramat Heroes hann skaffa sig en lojal publik under de fyra säsonger som serien sändes 2006-2010. Det anses också helt och hållet vara fansens förtjänst att tv-bolaget NBC ger skaparen Tim Kring en chans att fortsätta historien. Resultatet är en miniserie i 13 avsnitt som fått namnet Hereos: Reborn och som har premiär på NBC den 24 september.

Många av de gamla bekanta ansiktena återkommer. Bland de återvändande skådespelarna finns Cristine Rose (Angela Petrelli), Jack Coleman (Noah Bennet), Greg Grunberg (Matt Parkman) och inte minst Masi Oka som spelar fanfavoriten och tidsresenären Hiro Nakamura.

En som inte återvänder är Hayden Panettiere som är upptagen med både en bebis och sin egen serie Nashville. Hennes Heroes-karaktär Claire är död när miniserien startar, har skaparen Tim Kring avslöjat. Precis som i verkligheten ska ungefär fem år ha gått när Hereos: Reborn tar vid.

Här är den officiella trailern:

https://www.youtube.com/watch?v=4FLHB2zB_cA