Trailer: Final för Motherland: Fort Salem

Amalia Holms Scylla befinner sig mitt i händelsernas centrum när Motherland: Fort Salem startar sin sista säsong. Det sista slaget står för dörren.

Motherland: Fort Salem är en dramaserie med övernaturliga inslag skapad av Eliot Laurence. Handlingen utspelar sig i en alternativ kvinnodominerad värld där häxornas magiska krafter blivit en viktig tillgång för militären.

Amalia Holm och Taylor Hickson som Scylla och Raelle.

Svensk-norska Amalia Holm spelar häxan Scylla Ramshorn som tidigare mest kört sitt eget race, men som i den tredje och sista säsongen klivit rakt in i händelsernas centrum. Seriens huvudtrio har blivit en kvartett efter att Scylla återförenats med flickvännen Raelle Collar och tillsammans med Raelles vänner Tally och Abigail flyr undan militären och de falska anklagelserna om inblandning i vice presidentens dotters död.

Så här beskrivs läget för huvudkaraktärerna i den nya säsongens synopsis: “Nu, utan militären och utan hem, söker de skydd tillsammans hos Dodgersamhället i Cession. Men att ligga lågt och undvika trubbel har aldrig varit deras styrka. Med häxjägare som arbetar inifrån Vita huset måste våra hjältar ta hjälp av gamla krafter i det slutgiltiga slaget för deras rätt att existera.”

Den 21 juni är det premiär på Disneyägda kanalen Freeform i USA. I Sverige hör häxserien hemma hos Disney+ som ännu inte bekräftat något premiärdatum för säsong tre.