Trailer: Amalia Holms häxserie åter

DELA

Ingen häxa går säker i den andra säsongen av Amalia Holms häxserie Motherland: Fort Salem som nu har fått en trailer.

Motherland: Fort Salem är en dramaserie med övernaturliga inslag som utspelar sig i en alternativ kvinnodominerad värld där häxornas magiska krafter blivit en viktig tillgång för militären.

Amalia Holm som Scylla i trailern för säsong 2.

Svensk-norska Amalia Holm spelar Scylla som under den första säsongen var ena halvan av Freeform-seriens mest prominenta kärlekspar. Mot slutet av säsongen blev dock Scylla separerad från Raelle (Taylor Hickson). Det märks i trailern som lägger tyngdpunkten på vänskapen mellan Raelle, Abigail (Ashley Nicole Williams) och Tally (Jessica Sutton). De två förstnämnda startar sin utbildning på krigs-college medan Tally, efter att ha gett upp sin ungdom, måste vänja sig vid sitt nya liv som General Alders (Lyne Renée) biddie.

Abigail, Raelle och Tally.

Det är också tydligt i trailern att terroristorganisationen Spree, som Scylla tillhör, nu fått konkurrens av en ännu större fiende i form av en uråldrig grupp häxjägare som går under namnet Camarilla. Frågan är hur de forna fienderna ska kunna arbeta tillsammans för att motarbeta det hat som om det inte stoppas kommer att leda till att alla häxor blir utrotade.

En kort separat teaser avslöjar lite mer om vad Scylla har för sig, och då företrädesvis ihop med Anacostia.

Den andra säsongen av Motherland: Fort Salem har premiär på Disneyägda Freeform den 22 juni. Häxserien kan i Sverige ses på Disney+ med start i sommar.

Artikeln uppdaterad med ny teaser 2021-06-13.