Trailer: Capaldi i The Devil’s Hour

Han var den tolfte doktorn i Doctor Who. I den psykologiska thrillerserien The Devil’s Hour spelar Peter Capaldi en man fixerad vid mord.

Jessica Raine (Patrick Melrose), Peter Capaldi (Doctor Who), Nikesh Patel (Starstruck) och Phil Dunster (Ted Lasso) har huvudrollerna i den brittiska thrillerserien som anländer till Amazon Prime Video den 28 oktober.

Jessica Raine spelar Lucy som väcks av skrämmande syner varje natt exakt klockan 03.33, det vill säga under den så kallade djävulstimmen. Hennes 8-åriga son är tillbakadragen och känslolös. Hennes mor pratar med tomma stolar. Hennes hus är hemsökt av ekon från ett liv som inte är hennes eget.

När Lucys namn oförklarligt kopplas till en rad brutala mord i området så kommer de svar som under alla år undslippit henne slutligen i fokus.

Peter Capaldi, känd som den tolfte doktorn i evighetsserien Doctor Who, spelar en man som beskrivs som en tillbakadragen nomad som inte är den han synes vara. Han drivs av en fixering vid mord och blir huvudmisstänkt under en polisjakt ledd av den inkännande detektiven Ravi Dhillson (Patel).

Den trailer som Amazon Prime har släppt skvallrar om en mycket mörk och obehaglig brittisk serie i sex delar.