Trailer: Början på slutet av Ozark

Hoten kommer inifrån i den sista säsongen av Ozark. Det framgår av trailern för del ett av den avslutande säsongen om familjen Byrde.

Ozark är kriminaldramat om familjen Byrde som lämnar förorten i ´Chicago för att pappa Marty är på väg att gräva sin egen penningtvättsgrav och sedan omfamnar sina nya kriminella identiteter så till den milda grad att de har svårt att backa ut ur den allt farligare tillvaron i området kring Lake of the Ozarks.

Netflix har valt att dela upp den fjärde och sista säsongen i två delar. Den första delen, som landar den 21 januari, har nu fått en trailer som tyder på att gamla synder hinner ikapp makarna Byrne och att det största hotet kanske kommer från deras egna barn.

Charlotte och Jonah tar sig vatten över huvudena när de i alltför unga år börjar visa intresse för familjeaffärerna, det vill säga penningtvätt. Frågan är om någon i familjen kommer ut på andra sidan levande när det är dags för de sju sista avsnitten av finalsäsongen. Premiärdatum har ännu inte annonserats för del två.

Jason Bateman och Laura Linney som Marty och Wendy Byrde.

Jason Bateman och Laura Linney har huvudrollerna som Marty och Wendy Byrde. Sofia Hublitz och Skylar Gaertner spelar barnen Charlotte och Jonah. Återvänder gör även Julia Garner och Charlie Than som Ruth och Wyatt Langmore. Det är Ruth, nu allierad med fienden, som anlitar blott 14-årige Jonah som penningtvättare. Alfonso Herrera kliver in som den nya säsongens skurk, medlem i Navarro-familjen i toppen av brottssyndikatet.

Ozark har fått ett helt gäng Emmy-nomineringar, inklusive vinster för Jason Batemans regi och Julia Garners kvinnliga biroll som Ruth Langmore.