Då inleds början på slutet av Ozark

Netflix har delat upp den fjärde och sista säsongen av Ozark i två delar. Del ett har nu fått ett premiärdatum i januari.

Det är långt mellan säsongerna av Ozark. Fansen fick vänta ett och ett halvt år mellan säsong två och tre. När de första sju avsnitten av den fjärde säsongen landar den 21 januari har det gått ytterligare nästan två år.

Ozark är kriminaldramat om familjen som lämnar förorten i ´Chicago för att pappa Marty är på väg att gräva sin egen penningtvättsgrav och sedan omfamnar sina nya kriminella identiteter i området kring Lake of the Ozarks.

Jason Bateman och Laura Linney har huvudrollerna som Marty och Wendy Byrde. Sofia Hublitz och Skylar Gaertner spelar barnen Charlotte och Jonah. Alfonso Herrera kliver in som den nya säsongens stora bov.

Serien har fått ett helt gäng Emmy-nomineringar, inklusive vinster för Jason Batemans regi och Julia Garners kvinnliga biroll som Ruth Langmore.

Efter den chockerande finalen av säsong tre är det dags att knyta ihop trådarna i säsong fyra. Av den nya teasern kan man dra slutsatsen att det inte bådar gott för familjen Byrne.