Trailer: Better Call Saul mot finalen

Jimmy McGills transformation till Breaking Bad-advokaten Saul Goodman är snart fullständig. Den 19 april inleds början på slutet av Better Call Saul.

I den nya trailern framgår det att Saul Goodmans namn börjar bli allt mer känt bland de kriminella. Men det kommer med ett högt pris, advokaten har blivit känd som “Salamanca Guy”, efter sitt samröre med kartellen. Lalo Salamanca (Tony Dalton) överlevde nämligen mordförsöket arrangerat av Gus Fringe (Giancarlo Esposito), och det hemliga kriget mellan Gus Fringe och kartellen gör även Jimmy och Kim (Rhea Seehorn) till måltavlor. Saken blir inte bättre av att Howard (Patrick Fabian) samtidigt försöker bygga ett case mot Jimmy för stoppa honom från att utöva advokatyrket.

Så här lyder synopsis: Better Call Sauls finalsäsong avslutar den komplicerade resan och transformationen av vår komprometterade hjälte JimmyMcGill (Bob Odenkirk) till kriminella advokaten Saul Goodman. Från kartellen till rättssalen, från Albuquerque till Omaha, följer säsongen Jimmy, Saul och Gene liksom Jimmys komplexa förhållande med Kim (Rhea Seehorn), som är mitt i sin egen existentiella kris. Samtidigt befinner sig Mike (Jonathan Banks), Gus (Giancarlo Esposito), Nacho (Michael Mando) och Lalo (Tony Dalton) inlåsta i ett katt-och-råtta-spel med dödliga insatser.

Jimmy och Kim (Bob Odenkirk och Rhea Seehorn).

Den sjätte och sista säsongen av AMC-serien Better Call Saul består av totalt 13 avsnitt. I Sverige är Better Call Saul en Netflixserie där de två första avsnitten av säsong sex anländer den 19 april. Efter det sjunde avsnittet blir det en paus på en och en månad innan resterande sex avsnitt släpps veckovis med start den 12 juli.