Trailer: Avsked för Grace and Frankie

Tolv avsnitt kvar för Jane Fonda och Lily Tomlin. Nu har trailern släppts inför finalen av den varmhjärtade komedin Grace and Frankie.

Efter sju säsonger och fler avsnitt än någon annan Netflixserie är det dags för Jane Fonda och Lily Tomlin att låta sina karaktärer Grace och Frankie säga adjö till tv-publiken. “Det var en galen resa. Men jag tar hellre en galen resa med dig än en normal resa med någon annan”, sammanfattar Grace till bästa väninnan Frankie i inledningen av trailern.

Jane Fonda som Grace och Lily Tomlin som Frankie. Foto: Netflix

Synopsis för de tolv finalavsnitten som landar hos streamingtjänsten den 29 april lyder så här: 

“För sju år sedan vändes Grace och Frankies liv upp och ned när deras makar sedan många år lämnade sina respektive fruar … för varandra. Som både sparringpartners och kompanjoner har Grace och Frankie format ett lika osannolikt som obrytbart band när de hand-i-hand går en osäker framtid till mötes. De har skrattat ihop, gråtit ihop, och två gånger om blivit framgångsrika entreprenörer ihop. Historiska 94 avsnitt senare fortsätter Grace och Frankie att visa sig själva, sina famljer och sina fans vad som menas med att leva livet till fullo, utan rädsla och utan att be om ursäkt / … / Det här må vara deras sista kapitel, men de har bara startat.”

Läs om fler prisbelönade serier som också återvänder i april för att fajtas om Emmy-statyetterna.