Mycket mera Grace And Frankie på gång

Det ser ut att bli mycket mera Grace and Frankie. Säsong 2 är färdiginspelad och nu förbereds även för en tredje säsong av Netflix-serien med Jane Fonda och Lily Tomlin.

Den populära Netflix-komedin handlar om Grace (Fonda) och Frankie (Tomlin), vars liv vänds upp och ner när makarna Robert (Martin Sheen) och Sol (Sam Waterston) meddelar att de blivit kära i varandra. Serien blev tillgänglig på streamingtjänsten den 8 maj. Netflix gav snabbt klartecken för en andra säsong. Den har ännu inte sänts och har heller inget premiärdatum. Ändå startar nu förberedelserna för en tredje säsong, rapporterar branschsajten Deadline.com som spekulerar i att det har med de meriterade skådespelarnas ålder att göra.

Beslutet underlättas säkert av att både Lily Tomlin och Jane Fonda precis Golden Globe-nominerats. Tomlin både för rollen som Frankie och för insatsen i filmen Grandma, Fonda visserligen inte för sin roll som Grace, men väl för birollen Brenda Morel i filmen Youth. Alla Golden Globen-nomineringarna här.