Då säger Grace and Frankie adjö

Ingen annan Netflixserie har gjorts i så många avsnitt som Grace and Frankie. Den 29 april landar de tolv sista av komediseriens totalt 94 avsnitt.

April var redan fullproppad med premiärer, men Netflix adderar ytterligare en. Det handlar om den sjunde och sista säsongen av sitcom-serien om de mogna väninnorna Grace and Frankie, spelade förstås av Jane Fonda och Lily Tomlin. Efter att Netflix droppat fyra avsnitt i augusti landar de sista tolv avsnitten den 29 april.

Synopsis för finalsäsongen lyder så här:

“För sju år sedan vändes Grace och Frankies liv upp och ned när deras makar sedan många år lämnade sina fruar … för varandra. Som både sparringpartners och kompanjoner har Grace och Frankie format ett lika osannolikt som obrytbart band när de hand-i-hand går en osäker framtid till mötes. De har skrattat ihop, gråtit ihop, och två gånger om blivit framgångsrika entreprenörer ihop. Historiska 94 avsnitt senare fortsätter Grace och Frankie att visa sig själva, sina famljer och sina fans vad som menas med att leva livet till fullo, utan rädsla och utan att be om ursäkt / … / Det här må vara deras sista kapitel, men de har bara startat.”