The Punisher återvänder i januari

Vi visste att den andra säsongen av The Punisher var färdiginspelad. Nu avslöjar Netflix att säsongen släpps redan i januari.

Iron Fist, Luke Cage och Daredevil har gjort sitt hos Netflix. The Punisher och Jessica Jones återstår. Båda har säsonger inspelade och färdiga att lansera. Av allt att döma är det de två sista säsongerna med karaktärer från Marvel-universumet innan samarbetet mellan Netflix och Disneyägda Marvel är definitivt över (läs mer om skilsmässan här).

Marinveteranen Frank Castle skyr som The Punisher inga medel i sin brutala fajt mot kriminella i den undre världen. Karaktären dök först upp i den andra säsongen av Daredevil. I november 2017 fick Jon Bernthal sin egen serie. Han, Amber Rose Revah, Ben Barnes och Jason R Moore återkommer alla i den andra säsongen av The Punisher som landar hos Netflix i januari. Exakt datum är ännu inte annonserat.

Bland nytillskotten återfinns Josh Stewart (Criminal Minds), Floriana Lima (Supergirl) och Giorgia Whigham (tv-serien Scream). Stewart spelar John Pilgrim, som korsar väg med Frank Castle. Lima spelar psykoterapeuten Krista Dumont som bryr sig om veteraner och Whigham gör rollen som den skickliga bedragerskan Amy Bendix.