Trailer: Förstfödd med Izabella Scorupco

DELA

Den 1 februari är det svensk streamingpremiär. Då har Hidden – Förstfödd med Izabella Scorupco och August Wittgenstein i huvudrollerna premiär på Viaplay.

Förstfödd är skådespelaren Filip Alexanderssons debutroman från 2015. Nu blir hans fantasyberättelse tv-serie. I ett samhälle i samhället, en mörk och dold värld mitt ibland oss där inget eller ingen är vad det ser ut att vara, utspelar sig en thriller som har ett stråk av övernaturlighet.

– Så fort jag läste manuset så kände jag att det här får jag inte missa och jag känner aldrig så, säger Izabella Scorupco i den här färska bakom kulisserna-teasern från Viaplay.

Tv-serien hade tidigare arbetsnamnet Eldmärkt, men har nu fått titeln Hidden – Förstfödd. Izabella Scorupco och August Wittgenstein spelar huvudpersonerna Viveca Eldh och Jonas, vars vägar korsas.

Viveca är empatisk och de doldas beskyddare. Hon ingår i ett hemligt samfund och undersöker en serie rituella mord som väcker händelser från hennes förflutna till liv. Jonas har varit inblandad i en olycka och fått oväntade egenskaper som vänder hans tillvaro upp och ned. Tillsammans med ex-flickvännen Rebecka (Josefin Ljungman) försöker Jonas förstå varför mystiska saker händer honom och folk i hans närhet. Mörka krafter är ute efter honom och han tvingas fly till samhällets skuggsidor.

Norska Pia Tjelta och danska Alexander Willaume har två andra viktiga roller. Deras karaktärer kallas Leander och Maersk. I rollistan återfinns även Simon J Berger, Simon Norrthon, Anders Moss Mossling, Electra Hallman, Gizem Erdogan, Eric Ericson och Christian Hillborg.

Här är den officiella trailern för Hidden – förstfödd som består av åtta avsnitt med premiär den 1 februari.

INGA KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR