The Outlaws återvänder utan Christopher Walken

Stephen Merchant spelar just nu in en ny säsong av The Outlaws. Men när den brittiska serien återkommer till Amazon Prime så blir det utan Christopher Walken.

The Outlaws är en samproduktion mellan BBC One och Amazon Studios. Den brittiska dramakomedin är skapad av Stephen Merchant, medskapare av The Office, och Elgin James, medskapare av Mayans MC. 

Efter två korta säsonger, som båda anlände till Amazon Prime förra året, är det nu klart att det blir även en tredje.

“Ryktena stämmer. Glad att bekräfta att säsong tre av The Outlaws nu filmas i Bristol. Vilka faror som väntar vårt glatta gäng av lagbrytare? Vi kan inte vänta på att ni ska få veta”, kommenterar Stephen Merchant på sin Instagramsida.

Stephen Merchant medverkar själv som Greg. Återvänder gör även Rhianne Barreto som Rani, Gamba Cole som Ben, Darren Boyd som John, Clare Perkins som Myrna, Eleanor Tomlinson som Lady Gabby, Jessica Gunning som Diane, Charles Babalola som Malaki ochTom Hanson som Spencer. Däremot inte Christopher Walken, framgår det av ett pressmeddelande från Amazon Prime. Det är inte helt överraskande då Franks historia syntes vara över i slutet av säsong två.

Christopher Walken som Frank i The Outlaws.

Handlingen följer ett gäng personer med olika bakgrunder som inte känner varandra innan, men som tvingas göra samhällstjänst tillsammans i Bristol, Storbritannien. När de råkar snubbla på en väska med pengar som tillhör en kriminell ledare så drar dramatiken igång.

När säsong tre inleds sitter krimbossen The Dean (dansken Claes Bang) bakom lås och bom i väntan på rättegång. “Lagbrytarna” fortsätter sina vanliga liv fram tills att en av dem återvänder med en dödlig hemlighet som kastar dem alla tillbaka i dödlig fara. En mordjakt kryper allt närmare gänget och frågan är om de kan bevisa sin oskuld innan utredningen mot The Dean faller ihop och han kommer för att utkräva hämnd.