Trailer: Christopher Walken i The Outlaws

The Outlaws har redan rönt framgångar hemma i Storbritannien. Den 1 april blir serien möjlig att streama även i Sverige via Amazon Prime.

The Outlaws är ett samarbete mellan Stephen Merchant, medskapare av The Office, och Elgin James, medskapare av Mayans MC. Thrillerkomedin följer sju personer med helt olika bakgrund som inte känner varandra, men som tvingas göra samhällstjänst tillsammans i Bristol. När en av dem dras in i farlig värld av organiserad kriminalitet så sluter de upp bakom varandra på ett sätt som ingen av dem trodde skulle vara möjligt.

Ensemblen leds av Oscarvinnaren Christopher Walken tillsammans med Stephen Merchant själv. Övriga ”outlaws” spelas av Rhianne Barreto (Hanna), Gamba Cole (Hanna), Eleanor Tomlinson (Poldark), Darren Boyd (Fortitude), Clare Perkins (The Wheel of Time) och Jessica Gunning (Fortitude).

BBC har redan förnyat serien för en andra säsong, och huvudpersonerna har då fortfarande tid kvar att avtjäna på sina straff. Men först är det svensk premiär för The Outlaws på Amazon Prime den 1 april.