Ny avgångstid för The Flight Attendant

Historien om Cassie Bowden är inte över. Dagen efter finalen på säsong ett har Kaley Cuoco fått The Flight Attendant förnyad för en andra säsong.

Big Bang Theory-stjärnan Kaley Cuocos både spelar huvudrollen och producerar mordmysteriet The Flight Attendant som blivit en framgång för den nya streamingtjänsten HBO Max. Därför är det ingen stor överraskning att serien, som i Sverige kan ses på HBO Nordic, nu har förnyats för en andra säsong.

The Flight Attendant handlar egentligen inte om flygplan utan om hur ett liv kan förändras över en natt. Thrillerkomedin är baserad på en bästsäljande roman av Chris Bohjalian, där förvecklingarna startar när huvudpersonen vaknar upp på ett hotellrum i Dubai med en död kropp bredvid sig .

I säsong två kommer tittarna att få följa flygvärdinnan Cassie på ett nytt äventyr.

”Att säga att jag är entusiastisk vore att underdriva. Den positiva responsen som vår show har fått överträffar alla våra förväntningar och jag är så stolt över hela teamet bakom succén … vi har förbundit oss att leverera varierad kvalitetsunderhållning, inklusive en spännande och troligen lite galen säsong två!”, säger Kaley Cuoco i ett uttalande.