Ny thrillerkomedi för Kaley Cuoco

Efter succén med The Flight Attendant tar sig Kaley Cuoco an en ny thrillerkomedi. Based On a True Story kommer från The Boys-producenten Craig Rosenberg.

Craig Rosenberg har, precis som det låter, inspirerats av en verklig händelse, en bisarr sådan. Based On a True Story handlar om en mäklare, en rörmokare och en före detta tennisstjärna, vars liv oväntat kolliderar och exponerar Amerikas fixering vid true crime, mord och toalettsitsar som långsamt slår igen.

Enligt Deadline Hollywood har Kaley Couco skrivit på ett kontrakt för två säsonger av Peacock-serien som showrunnern Craig Rosenberg producerar ihop med bland andra Jason Bateman. Couco ska spela en karaktär som heter Ava Bartlett. Det är inte bekräftat men enligt Deadline är det mäklaren.

Den forna Big Bang Theory-stjärnan Kaley Cuoco har Emmy-nominerats två år i rad för rollen som den som kaotiska flygvärdinnan Cassie Bowden. Om den nya serien betyder slutet för The Flight Attendant är oklart. Cuoco har redan sagt att det sannolikt inte blir någon tredje säsong, men skaparen Steve Yorkey har fortfarande inte gett upp och om rätt idé infinner sig så kan det fortfarande finnas utrymme för Kaley Couco att återvända till HBO Max-serien