Teaser: Cristin Milioti i Made for Love

Ray Romano reciterar Beyoncé och Cristin Milioti är på flykt undan sin plågoande i teasern för HBO Max-serien Made for Love.

Made for Love är trots namnet ingen romantisk historia utan en tragikomisk, mörk, absurd och cynisk berättelse om skilsmässa och hämnd som utforskar hur långt någon kan gå för kärlek och hur långt andra kan gå för att förstöra den. Serien bygger på en roman med samma namn av Alissa Nutting.

Cristin Milioti och Billy Magnusson medverkade båda i Black Mirror-avsnittet USS Callister för några år sedan. Nu återförenas de två i den nya HBO Max-serien som har tydliga Black Mirror-vibbar i sitt tech-dystopiska upplägg.

Cristin Milioti spelar Hazel Green som flyr till sin hemstad från ett kvävande tioårigt äktenskap med en instabil, sannolikt sociopatisk, tech-miljardär. Han har dock hunnit operera in ett chip i hennes huvud som ger direkt tillgång till hennes tankar och känslor. Billy Magnusson spelar ex-maken Byron Gogol som följer varje steg Hazel tar när hon försöker frigöra sig genom att flytta hem till sin pappa, änkemannen Herbert.

I teasern reciterar Herbert, spelad av Ray Romano, en text av Beyoncé över bilder på Hazels flykt.

Made for Love har premiär på HBO Max i april och lär komma i samma veva till HBO Nordic.