Första bilderna från Jupiter’s Legacy

Ännu en superhjälteserie konmer till Netflix. Det handlar om Jupiter’s Legacy med Josh Duhamel i huvudrollen. Nu finns de första bilderna på de nya hjältarna.

Enligt Netflix beskrivning är Jupiter’s Legacy en berättelse om komplex familjedynamik, styrka och lojalitet. Den första generationen superhjältar har räddat världen i nästan ett århundrade. Nu är det deras barns tur att förvalta arvet, men spänningarna växer när de unga superhjältarna kämpar för att leva upp till föräldrarnas allmänna rykte och höga personliga standard.

Jupiter’s Legacy bygger på ett seriealbum som skapades av Mark Millar och Frank Quietly 2013. Det är också Quietlys penna som skapat de teckningar som transformerats från skissblocket till de bilder som Netflix nu har släppt för att boosta intresset inför premiären den 7 maj:

Alla huvudkaraktärerna finns med i videon, inklusive Sheldon Sampson (Josh Duhamel), Grace Sampson/Lady Liberty (Leslie Bibb), Walter Sampson/Brainwave (Ben Daniels) samt Sheldon and Graces barn Brandon (Andrew Horton) och Chloe Sampson (Elena Kampouris). Även huvudskurken Blackstar (Tyler Mane) växer fram ur teckningarna.

Här är också de nya karaktärsbilderna.