Husdrömmar går i kras i No Good Deed med Ray Romano

Dead to Me-skaparen Liz Feldman är tillbaka med en ny mörk Netflixkomedi. I No Good Deed försöker Ray Romano sälja drömhuset som förvandlats till en mardröm.

Ray Romano förknippas fortfarande mest med sin flerfaldigt Emmy-belönade sitcom Alla älskar Raymond (Everybody Loves Raymond) som gick i nio säsonger 1996-2005, men har sedan dess synts i många andra både dramatiska och humoristiska roller. Han gjorde också nyligen sin regidebut med filmen Somewhere in Queens.

I No Good Deed heter Ray Romanos karaktär Paul Morgan. Han är en stressad och pank entreprenör som desperat vill gå i pension, betala av sina skulder och fly Los Angeles. Paul tror att lösningen på alla problem är att sälja sitt och hustrun Lydias vackra hem i Los Feliz, men hans tidigare misstag följer honom.

Tre olika familjer har siktet inställt på villan i spansk 20-talsstil. Men, som det står i Netflix beskrivning av serien, kommer en husaffär att lösa deras problem eller kommer de liksom säljaren att upptäcka att drömhuset ibland kan bli en total mardröm?

Liz Feldman, som skapade den Emmy-nominerade komedin Dead to Me med Christina Applegate och Linda Cardellini, fick idén till No Good Deed under pandemin. Som många andra tillbringade Feldman många sena nätter på den amerikanska motsvarigheten till Hemnet och sökte maniskt bland bostäderna på Zillow för att hitta en väg ut ur sitt hus. En ganska dyster tillvaro, konstaterar tv-skaparen.

Linda Cardellini finns med i rollistan även för No Good Deed. Ray Romano får också sällskap av Lisa Kudrow, Teyonah Parris, Abbi Jacobson, Poppy Liu och Luke Wilson.

Liz Feldman har som exekutiv producent sällskap av Will Ferrell och Jessica Elbaum och deras produktionsbolag Gloria Sanchez Productions. Åtta avsnitt är beställda av Netflix och pilotavsnittet börjar snart spelas in.