Tatiana Maslany i bädd med ett monster i ny serie

Samtidigt som premiären närmar sig för Orphan Black: Echoes är stjärnan från originalserien också på väg tillbaka till tv-rutan. Tatiana Maslany leder och producerar The Nightbeast för Amazon.

Tatiana Maslany tog skådespeleriet till nya höjder under fem säsonger som multipla kloner i Orphan Black och belönades för det bland annat med en Emmy. Det är den serien som fått en spinoff, Orphan Black: Echoes med Krysten Ritter, som har premiär den 23 juni.

Efter ett ha tagit plats i Marvel-universumet med She-Hulk: Attorney at Law har det varit tyst kring kanadensiskan som mest bara hörts i röstroller. Men nu är Tatiana Maslany tv-aktuell igen, som producent och huvudrollsinnehavare i ett pilotavsnitt av The Nightbeast från Leah Rachel (Chambers) och Travis Jackson (Hemlock Grove) för Amazon MGM Studios.

Pilotavsnittet följer en ung mamma som är otillfredsställd med det på ytan perfekta förortslivet och inleder en affär med ett monster, en överraskande sexig man som kallas just för Nightbeast. Men den harmlösa affären som hon trodde bara fanns i hennes egen fantasi får oanade konsekvenser när hennes två världar börjar kollidera.