Superhjältarna i megacrossover

Den största tv-crossovern någonsin närmar sig. The CW har nu släppt bilder och en första teaser med alla superhjältarna i Crisis On Infinite Earths.

Med Batwoman adderad till Arrow, The Flash, Legends of Tomorrow och Supergirl så är det nu hela fem superhjälteserier inblandade i årets megacrossover som pågår i lika många avsnitt. Dessutom finns en sjätte The CW-hjälte, Black Lightning, med på ett hörn i historien.

Grant Gustin (The Flash), Melissa Benoist (Kara/Supergirl), Tyler Hoechlin (Clark Kent/Superman), Ruby Rose (Kate Kane/Batwoman) och Brandon Routh (Ray Palmer/Atom). Foto: Dean Buscher/The CW

Den 8 december startar spektaklet med Supergirl och avslutas sedan inte förrän den 14 januari när Arrow och Legends of Tomorrow kickar igång efter juluppehållet. Det är för övrigt det tredje avsnittet från slutet över huvud taget för The CW-pionjären Arrow som tackar för sig efter åtta säsonger.

För oss svenskar blir det inte helt lätt att lagligt hänga med i utvecklingen av Crisis On Infinite Earths. De fem DC Comics-serierna finns att streama antingen hos Netflix eller HBO Nordic, men problemet är att det bara är hos HBO Nordic som avsnitten sänds i direkt anslutning medan Netflix avtal gör att avsnitten för Arrow och The Flash kommer långt senare.

Här är den första teasern som den amerikanska kanalen The CW släppt:

https://www.youtube.com/watch?v=DRtwpWy17qs

Artikeln uppdaterad med nya bilder 2019-11-16.