Spinoffer med Supernatural-anknytning

Båda serierna har Supernatural-anknytning. Nu finns det smakprov från både The Winchesters och Walker Independence.

The Winchesters är en direkt Supernatural-spinoff som fokuserar på bröderna Dean and Sams föräldrar John (Drake Rodger) och Mary Winchester (Meg Donnelly). Serien beskrivs som en episk kärlekshistoria om hur John och Mary möttes och hur de riskerade allt inte bara för rädda sin egen kärlek utan hela världen. Historien berättas ur den äldre sonen Deans perspektiv och produceras av Jensen Ackles som själv står för berättarrösten.

Enligt synopsis återvänder John från kriget i Vietnam och börjar efter en mystisk händelse att spåra upp sin fars förflutna. På sin resa möter han 19-åriga demonjägaren Mary som också söker efter svar efter att hennes far försvunnit. Tillsammans med två unga demonjägare, Latika (Nida Khurshid) och Carlos (Jonathan “Jojo” Fleites) försöker de ta reda på sanningen om sina familjers hemligheter.

https://youtu.be/cCL_vwl4XUw

Jared Padalecki har följt upp Sam i Supernatural med huvudrollen i Walker som nu också fått en spinoff. Katherine McNamara hat i huvudrollen i prequel-serien Walker Independence som utspelar sig i slutet av 1800-talet. Abby Walker (McNamara) är en tuff kvinna från Boston som ser in mörfas på vägen västerut. Hon anländer till staden Independence i Texas där hon mötet olika invånare som flyr från sina förflutna, jagar sina drömmar och döljer sina hemligheter.

https://youtu.be/eOVevaEv014