Trailer: Från Supernatural till Walker

Efter 15 säsonger som demonjägare i Supernatural blir Jared Padalecki nu en Texas Ranger. Trailern för serien Walker har landat.

Det är dags för kriminalserien Walker, Texas Ranger att uppdateras. Actionstjärnan Chuck Norris spelade sergeant Cordell Walker i åtta säsonger, 1993-2001. I The CW:s reboot tas rollen över av Jared Padalecki, känd från Gilmore Girls och inte minst Supernatural.

I Anna Frickes (Being Human) nya manus är Cordell Walker änkling och tvåbarnsfar och har en tydlig moralkompass. När han efter två år på ett undercover-uppdrag återvänder hem till Austin, Texas, upptäcker han att det finns ännu mer att gräva i på hemmaplan. I Austin försöker han återuppbygga relationen till sina barn och navigera konflikter med sin familj samtidigt som han blir allt mer misstänksam vad gäller omständigheterna kring sin frus död.

Under tiden upptäcker han också att han har oväntat mycket gemensamt med den nya kvinnliga partner som han paras ihop med på jobbet. Micki, som är en av fåtalet kvinnor som tillåtits tjänstgöra som Texas Ranger i den delstatliga polismyndigheten, spelas av Lindsey Morgan, som känns igen från sju säsonger i sci fi-serien The 100.

Fansen som följt med Jared Padalecki från Supernatural kommer även att känna igen Mitch Pileggi (The X-Files) som spelade Sam och Deans farfar i sci fi-serien och i Walker spelar huvudpersonens tuffa, konservativa far Bonham. Jared Padaleckis äkta hälft i verkliga livet, Genevieve Padalecki, har också gästspelat i Supernatural och ska göra så även i Walker. Hon spelar Cordell Walkers hustru som ständigt finns i hans tankar.

I rollistan för den nya The CW-serien finns också Keegan Allen (Pretty Little Liars) som Walkers yngre bror Liam, Coby Bell (The Gifted) som kapten Larry James, den enda afroamerikanen som jobbar på Texas Rangers huvudkontor i Austin, och Matt Barr (Valor) som Walkers bästa kompis.

Walker har premiär på den amerikanska kanalen The CW den 21 januari. Chansen är stor att serien hamnar hos HBO Nordic som numera hör till samma Warner Media-ägda familj som The CW.