Smygtitt och startdatum för Young Royals

Dramat om prins Wilhelm fortsätter den 1 november. Netflix bjuder på en smygtitt av de fyra första minuterna av den nya säsongen av Young Royals.

Redan i juli offentliggjordes premiärmånaden november och de första bilderna från säsong två av Young Royals. De finns här. I dag på eftermiddagen har de unga skådespelarna simultant publicerat säsongens poster på sociala medier med premiärdatumet den 1 november. Samtidigt har Netflix delat med sig av en Youtube-video med de första fyra minuterna från den nya säsongen. Den kan ses här:

Den svenska originalserien hade premiär den 1 juli förra året och har gett stort avtryck på sociala medier. Framför allt har Edvin Ryding och Omar Rudberg fått många dedikerade fans i hela världen som Wilhelm och Simon.

Serien följer prins Wilhelm som efter en skandal tvingas börja på prestigefyllda internatskolan Hillerska. Inledningsvis känner Wilhelm att han inte riktigt passar in men snart lär han känna Simon, som har arbetarbakgrund, och börjar drömma om en framtid fylld av villkorslös kärlek långt bortom alla kungliga åtaganden. Men omvärldens förväntningar är svåra att hantera för det unga paret.

Den andra säsongen sammanfattas i vänskap, hemligheter, hämnd och ett hot mot monarkin. När säsongen inleds har ett jullov passerat. Prins Wilhelm och resten av hans klasskamrater återvänder till Hillerska. När Wilhelm försöker hämnas på August och vinna tillbaka Simons tillit skapar han nya problem för kungahuset som hotar att rucka på hela statsskicket.