Young Royals återvänder i november

Edvin Ryding och Omar Rudberg har fått dedikerade fans i hela världen som Wilhelm och Simon. I november är Young Royals tillbaka.

Den svenska originalserien Young Royals hade premiär på Netflix den 1 juli förra året. Serien följer prins Wilhelm som efter en skandal tvingas börja på prestigefyllda Hillerska internat. Där får han en möjlighet att utforska vem han är och vilket slags liv han verkligen vill leva.

Inledningsvis känner Wilhelm att han inte riktigt passar in men snart lär han känna Simon, som har arbetarbakgrund, och börjar drömma om en framtid fylld av villkorslös kärlek långt bortom alla kungliga åtaganden. Men omvärldens förväntningar är svåra att hantera för det unga paret som spelas av Edvin Ryding och Omar Rudberg.

Den andra säsongen sammanfattas i vänskap, hemligheter, hämnd och ett hot mot monarkin. När säsongen inleds har ett jullov passerat. Prins Wilhelm och resten av hans klasskamrater är tillbaka på Hillerska. När Wilhelm försöker hämnas på August och vinna tillbaka Simons tillit skapar han nya problem för kungahuset som hotar att rucka på hela statsskicket.

Här är bilden som avslöjar premiärmånaden följd av de första bilderna från säsong två av Young Royals.