Klart för säsong 2 av Young Royals

Young Royals har gjort Edvin Ryding och Omar Rudberg till globala idoler. Nu är det klart att historien om prins Wilhelm och Simon får en fortsättning.

Den svenska originalserien Young Royals hade premiär på Netflix den 1 juli i år. Serien följer prins Wilhelm som efter en skandal tvingas börja på prestigefyllda Hillerska internat. Där får han en möjlighet att utforska vem han är och vilket slags liv han verkligen vill leva. Inledningsvis känner Wilhelm att han inte riktigt passar in men snart lär han känna Simon, som har arbetarbakgrund, och börjar drömma om en framtid fylld av villkorslös kärlek långt bortom alla kungliga åtaganden. Men omvärldens förväntningar är svåra att hantera för det unga paret som spelas av Edvin Ryding och Omar Rudberg.

Nu är det alltså klart att de obesvarade frågorna om prins Wilhelm och Simons fortsatta öde kan följas upp i en ny säsong som kommer till Netflix någon gång under 2022.

Här är inlägget där de unga skådespelarna, som fått fans från hela världen, tackar tittarna och själva berättar nyheten om säsong två.

Lisa Ambjörn har skapat och är huvudförfattare för Young Royals.