Sexiga Outlander får säsong 3 och 4

Outlanders popularitet bara ökar. Det tar nu Starz fasta på och förnyar det romantiska dramat med inte bara en utan två säsonger.

Outlander, som rör sig mellan två tidsperioder, är baserad på Diana Gabaldons populära bokserie med samma namn. Tv-världens hetaste kärlekspar, Claire och Jamie, spelas av Caitriona Balfe och Sam Heughan som med sin sällan skådade kemi har lockat en allt större publik till det sexiga historiska dramat. I Sverige kan den andra säsongen just nu följas på Viaplay. Den första säsongen finns även på Netflix.

Åtta avsnitt in i säsong två meddelar kabelbolaget Starz nu att Outlander kommer att få både en tredje och fjärde säsong, baserade på den tredje boken Voyager och den fjärde Drums of Autumn.
”Outlander är något vi aldrig sett förut på tv. Det är en serie som inte bara transporterar tittaren utan också lockar fram passion och beundran hos fansen. I samband med 25-årsjubileet av publiceringen av den första boken i USA är vi exalterade och hedrade över att kunna fortsätta historian som startade med författaren Diana Gabaldon och väckts till liv av den otroligt talangfulla Ronald D Moore”, säger Starz VD Chris Albrecht.