Sci fi-serien Killjoys klar för HBO Nordic

Science fiction-vännerna kan se fram emot ytterligare en Syfy-serie på HBO Nordic. Inte bara The Magicians utan även Killjoys kommer till streamingtjänsten i sommar.

Michelle Loretta (Lost Girl) har skapat Killjoys för den science fiction-specialiserade kanalen Syfy. Den andra säsongen har premiär i USA den 1 juli. Dagen därpå blir hela den första säsongen tillgänglig på HBO Nordic samtidigt som premiäravsnittet för säsong två.

Killjoys handlar om tre prisjägare som jagar livsfarliga rymlingar på avlägsna planeter. I den andra säsongen får vi följa hur Dutch (Hannah John-Kamen), Johnny (Aaron Ashmore) och D’avin (Luke MacFarlane) försöker avslöja de hemligheter som Duchts före detta mentor döljer. Trion arbetar för “RAC” (Reclamation Apprehension Coalition), en organisation bestående av lönnmördare och prisjägare som går under namnet Killjoys. De tre försöker förhålla sig neutrala i det intergalaktiska klasskrig som pågår, men deras förflutna och händelser runtom gör att de ändå dras djupare och djupare in i kriget.

Se den officiella trailern för Killjoys säsong två här.