Only Murders in the Building åter i juni

Steve Martin, Martin Short och Selena Gomez återvänder i sommar som amatördetektiver. Säsong två av Only Murders in the Building har fått ett premiärdatum.

Veterankomikerna Steve Martin och Martin Short har tillsammans med den betydligt yngre artisten Selena Gomez gjort komediserien Only Murders in the Building till en hit. De spelar en udda trio som förenas i fascinationen för true crime. De beslutar sig för att använda sina true crime-kunskaper för att lösa ett mord och dokumenterar dessutom utredningen i en något osammanhängande podcast.

Här är trion i teasern där premiärdatumet för säsong två avtäcks:

Den 28 juni inleds den andra säsongen på streamingtjänsten Hulu i USA. Här hemma finns serien på Disney+.

Här är också den första trailern med scener från säsong två:

Komedilegendaren Steve Martin har skapat det humoristiska mordmysteriet tillsammans med Grace and Frankie-producenten John Hoffman.

Så här lyder synopsis för säsong två:

Efter den chockerande döden för Arconias styrelseordförande Bunny Folger så gör Charles, Oliver och Mabel allt för att avslöja hennes mördare. Men tre olyckliga komplikationer uppstår; De tre är själva officiellt misstänkta för inblandning i mordet på Bunny, de är ämne för en konkurrerande podcast och de måste hantera ett gäng New York-grannar som alla tror att de är skyldiga till mord.