Se hela premiäravsnittet av The Expanse

Den 14 december har science fiction-serien The Expanse premiär. Men redan har flera miljoner tittare sett premiäravsnittet. Du kan också göra det. Helt lagligt. 

The Expanse beskrivs som en rymdopera och bygger på en framgångsrik bokserie med samma namn där handlingen utspelar sig 200 år framåt i tiden. Människorna har då redan koloniserat en rad planeter, byggt rymdstationer och börjat frakta varor mellan olika planeter i galaxen. Efterforskningarna efter en försvunnen flicka för ihop två mycket olika män. Tillsammans drivs detektiven (Thomas Jane) och rymdskeppskaptenen (Steven Strait) in i en väv av bedrägerier och lögner som utvecklas till den värsta konspirationen i mänsklighetens historia och som vissa krafter vill göra allt för dölja.

Tv-kanalen Syfy har som en del av marknadsföringen gjort premiäravsnittet av The Expanse tillgängligt på en rad olika plattformar, däribland Facebook, Youtube och Syfys egen officiella hemsida. Avsnittet kommer att finnas tillgängligt ända fram till den officiella premiären den 14 december.

Här nedan kan du själv se hela avsnittet.

https://www.youtube.com/watch?v=5Lqz_oEWZEU