Första teasern för Runaways säsong 3

DELA

Den första trailern för Marvel’s Runaways tredje säsong frestar med både den nya karaktären Morgan le Fay och Marvel-kollegerna Cloak & Dagger.

Om det var jobbigt på rymmen i säsong två så är det ingenting mot hur det ser ut bli i säsong tre av Marvel’s Runaways. Den första teasern trailern är olycksbådande. Det är också premiärdatumet för serien som återvänder fredagen den 13 december på den amerikanska streamingtjänsten Hulu och i direkt anslutning på HBO Nordic.

Vi möter ungdomarna igen när den ena hälften, Nico, Alex och Molly, frenetiskt letar efter den andra hälften, det vill säga Chase, Gert och Karolina. På vägen konfronteras de med en fiende som är ute efter det ofödda barn som Leslie (Annie Wersching) bär på.

Det är Nico, som när hon försöker handskas med starka krafter, tappar kontrollen och råkar dra in allihop in i ett mörkt rike som styrs av den kända Marvel-karaktären och trollkvinnan Morgan le Fay (Elizabeth Hurley). De unga hjältarna kan med andra ord behöva den assistans de får när Tandy och Tyrone hälsar på i en Marvel-crossover mellan Runaways och Freeform-serien Cloak & Dagger.