Premiärdatum och förnyelse för Virgin River

Romantiken får vänta till hösten. Säsong fem av Virgin Rivar har fått ett premiärdatum i september. Samtidigt har Netflix förnyat serien även för en sjätte säsong.

Efter två säsonger i rad med premiär i juli får fansen den här gången vänta lite längre på fortsättningen av relationsdramat som är baserat på Robyn Carrs populära kärleksromaner. Den 7 september landar säsong fem av Virgin River hos Netflix.

Livet i den fiktiva småstaden i norra Kalifornien går vidare med barnmorskan Mel (Alexandra Breckenridge), barägaren Jack (Martin Henderson), borgmästaren Hope (Annette O’Toole och Predikanten (Colin Lawrence) i händelsernas centrum.

Säsong fyra besvarade många frågor — ja, Jack är far till Mels barn – men satte också upp nya. Överlevde knarkhandlaren Calvin (David Cubitt) båtexplosionen? Vad kommer att hända med Vince, Paige, Christopher och Preacher? Vad är Dennys (Kai Bradbury) prognos? Hur står det till med Bries och Bradys relation? Och vem är far till Charmaines tvillingar om det inte är Jack?