Romantiken i Virgin River åter i juli

Juli har blivit en Virgin River-månad. I sommar är Netflix populära romantiska drama framme vid sin fjärde säsong.

Alexandra Breckenridge spelar barnmorskan Melinda ”Mel” Monroe som efter att ha blivit änka flyttar till norra Kalifornien och där möter restaurangägaren Jack Sheridan (Martin Henderson).

Senast tittarna mötte Mel var hon gravid, men osäker på vem som är far till barnet, Jack eller hennes avlidne make. När säsong fyra inleds väljer Mel att känna tacksamhet över att hon drömmen om att bli mamma är på väg att bli verklighet. Jack försöker stötta henne, men brottas inombords med osäkerheten kring faderskapet. Allt blir dessutom ännu mer komplicerat av att en snygg doktor flyttar till den lilla staden, en läkare som själv planerar att starta familj.

Samtidigt försöker Jacks syster Brie att bevisa att den man hon älskar är oskyldig, vilket leder till en närmare relation med Mike och att hon hamnar ett steg närmare Calvins våldsamma kriminella nät. Allt medan Hope (Annette O’Toole) fortfarande återhämtar sig från bilolyckan i slutet av säsong tre.

Den fjärde säsongen landar precis som den tredje i juli. Netflix har tillsammans med offentliggörandet av premiärdatumet den 20 juli också släppt de första bilderna.

Virgin River är en bearbetning av en samling kärleksromaner med samma namn, författade av Robyn Carr. Det finns 21 Virgin River-romaner publicerade sedan 2007 så det finns gott om material för ytterligare säsonger. En femte säsong är redan beställd av Netflix.