Klart med två nya säsonger för Ginny & Georgia

Ginny & Georgia kan fortsätta jobba på sin mor-dotter-relation i minst två säsonger till. Netflix har förnyat dramakomedin för både säsong tre och fyra.

Ginny & Georgia har nått en oväntat bred publik. När serien återkom i januari efter ett nästan tvåårigt uppehåll så tog den sig direkt upp på Netflix egna listor för mest tittade serier. Beskedet om framtiden har dock dröjt, men när Netflix nu offentliggör förnyelsen så belönas dramakomedin med två nya säsonger på en gång.

Seriens skapare Sarah Lampert har tidigare sagt att författarna visste hur de ville att säsong tre skulle bli redan när handlingen i säsong två formades. Frön har lagts som kommer att bli tydliga för tittarna först när trådarna knyts ihop i den tredje säsongen. Lampert utlovar nya hinder, nya relationer och nya utmaningar för Ginny och Georgia i säsong tre “på ett sätt som vi inte sett förut”.

Sarah Lampert är exekutiv producent, men inte showrunner. Debra J Fisher som varit showrunner under de två första säsongerna ersätts nu av Sarah Glinski.

Antonia Gentry spelar 15-åriga Ginny Miller och Brianne Howey hennes 30-åriga mamma Georgia. Premissen ung mamma med tonårsdotter för tankarna till Gilmore Girls, men Ginny & Georgia kommer från en annan samhällsklass och lever ett annat typ av liv, som kompliceras ytterligare av att säsong två avslutades med att Georgia grips för mord.

Här annonseras förnyelsen av skådespelarna.